Lekkage waterleiding Amstelveen

Als uw waterleiding springt, stroomt het water vanaf het breekpunt alle kanten op. Een lekkage is dan overduidelijk. Ook kunnen kleinere signalen duiden op een lekkage van een waterleiding. Bijvoorbeeld kleine beetjes water langs de muren, of natte plafondplaten. Hoe dan ook, een lekke leiding in uw woning is altijd een zeer verelend probleem.

Er zijn verschillende manieren waarop kleinere waterlekkages kunnen ontstaan. Corosie is een probleem dat zich in leidingen kan voordoen na jarenlang probleemloos gebruik. Ook kunnen de verbindingen problematisch zijn. Verbindingen in leidingen zijn vaak voorzien van waterwerende rubbertjes. Als deze in de loop van de tijd uitdrogen, kunnen ze hun werk niet meer goed doen.

Ook kan gewone slijtage de oorzaak zijn van lekkage. Slijtage kan optreden door jarenlang normaal gebruik. Dit kan resulteren in een breukje in de leidingen, welke door de waterdruk verder kan scheuren. Ook kan het gebeuren dat een leiding springt door beschadiging tijdens een verbouwing.

Aangezien een waterleiding op druk staat, ontkomt u bij een breuk haast niet aan de mogelijke vervelende gevolgen. Zorgvuldig gelegd laminaat kan in zeer korte tijd kromtrekken door blootstelling aan grote hoeveelheden water. Uw plafond onder een verdieping met een gesprongen waterleiding kan onherstelbare schade oplopen bij grote hoeveelheden water.

Uw woongenot en uw portemonnee hebben te lijden wanneer dergelijke schade ontstaat. Dit wilt u voorkomen. U wilt voorkomen dat het zo ver komt. Daarom is het van belang zo snel mogelijk contact te zoeken met een goede vakman. Specialisten zijn in staat om in no time de vinger op de zere plek te leggen en de lekkage voor u te repareren.

Snelle hulp bij een lekkende waterleiding

Draai de hoofdkraan van de waterleiding dicht alvorens met uw loodgieter te bellen. Dit voorkomt dat het water blijft stromen en voor nog meer schade zorgt. De specialisten van Installatiebedrijf Vosse B.V. staan voor u klaar op nummer 023 - 205 35 13. We kunnen een afspraak inplannen en helpen u graag van uw lekkage af!