Gaslekkage Amstelveen

Ruikt u een gaslucht in huis? Dan is dit in de meeste gevallen foute boel. U moet meteen actie ondernemen! Is het een zeer urgente situatie? Dan raden we aan om het alarmnummer 112 te bellen. Wanneer er iets minder haast geboden is, kunt u in de regio Amstelveen altijd terecht bij Installatiebedrijf Vosse B.V.. Onze ervaren loodgieters zetten uw veiligheid altijd voorop en zorgen voor een snelle oplossing.

Gaslekkage Amstelveen spoedservice

Een lekkage is altijd zeer vervelend. Het is echter nogal een verschil of u te maken heeft met een wc lekkage of met een gaslek. Bij eerstgenoemde kunt u nog best een dagje afwachten voordat u hulp inschakelt, bij laatstgenoemde moet u onmiddellijk een beroep doen op een professional. Hoe vroeg of laat het ook is! Dat is dan ook de reden dat wij u voor dergelijke dringende situaties een 24-uurs service bieden. Op het nummer 023 - 205 35 13 zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar te bereiken. Na uw telefoontje komen we zo vlug we kunnen naar u toe om u van dienst te zijn!

Gaslekkage Amstelveen contact

Wanneer u vermoedelijk een gaslek in huis heeft, staan wij meteen voor u klaar om u te helpen. Maar wist u dat wij u ook voor andere klussen aan uw gasleiding van dienst kunnen zijn? We kunnen bestaand gasleidingwerk bijvoorbeeld voor u verleggen of vervangen. Ook kunnen we inspecteren of de leidingen nog in goede staat zijn, en zo nodig actie ondernemen. U merkt het al: wij zijn uw allround gasleidingspecialist. In Amstelveen en omstreken helpen we u, spoed of geen spoed!