Gootsteen ontstoppen Amstelveen

U hoort borrelende geluiden wanneer u water uit de gootsteen laat weglopen? Of misschien loopt het water juist heel langzaam weg? Dan is het waarschijnlijk tijd voor gootsteen ontstoppen. Zoekt u daarvoor een ervaren loodgieter? In Amstelveen en omstreken kunt u hiervoor terecht bij Installatiebedrijf Vosse B.V.. Als ervaren ontstopper hebben wij de beschikking over producten en technieken die de gemiddelde consument niet heeft. Ook een hardnekkige verstopping kunnen wij daarom oplossen!

Zelf gootsteen ontstoppen Amstelveen

U wilt de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen? Dan kunt u diverse stappen zetten om zelf de problemen op te lossen. U kunt bijvoorbeeld een kopje soda in de gootsteen gooien, gevolgd door een flinke scheut warm azijn. Dit laat u weer gevolgd gaan door kokend water. Eventueel kunt u dit een keer herhalen. Heeft dit geen effect? Haal dan de sifon los en maak deze schoon. Er zal veel viezigheid vrijkomen, wat er vaak voor zorgt dat het water weer goed kan wegstromen. Wanneer ook dit niet helpt, kunt u met een ontstoppingsveer aan de slag gaan. We raden u af om chemische middelen te gebruiken, omdat deze giftige stoffen bevatten en vaak niet goed werken.

Schakel een professional in

Het lukt u niet om de verstopping te verhelpen? Of u haalt er liever meteen een loodgieter bij? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u telefonisch doen door te bellen naar 023 - 205 35 13. Ook kunt u ons contactformulier invullen; u hoort dan vlug van ons. Voor gootsteen ontstoppen in de regio Amstelveen zijn wij uw aangewezen specialist!