Badkamer Amstelveen

Wilt u een inloopdouche maken? Een bad plaatsen? Een wasbak monteren? Of een compleet nieuwe badkamer installeren? Wanneer u zelf geen handige klusser bent, zoekt u hiervoor een ervaren vakman. Woont u in de regio Amstelveen? Dan vindt u deze bij Installatiebedrijf Vosse B.V.. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide kennis en kunde. We zetten onze expertise met plezier voor u in!

Badkamer installatie Amstelveen

Of u nu een douchebak plaatsen wilt of het tegelwerk in de badkamer wenst te vervangen: wij kunnen het voor u verzorgen. We zijn namelijk zowel in te schakelen voor installatie, reparatie als renovatie. Voor welke klus u onze hulp ook inroept: we streven er altijd naar om uw badkamer er (weer) als nieuw uit te laten zien. Wilt u dat zelf ervaren? Doe dan gerust een beroep op onze loodgieters!

Badkamer Amstelveen contact

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een klus, groot of klein? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u doen door ons contactformulier in te vullen; u hoort vervolgens vlug van ons. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 023 - 205 35 13. In Amstelveen en omstreken helpen we u graag!